Twee zussen één ijzersterk team

Waar het allemaal begon? Ellen ging trouwen met Frans 6 juni 2013. En ik (Karin) als zusje van de bruid die heel toevallig Fotografie studeerde (HKU) mocht de foto's maken! Ellen werkte destijds bij een drukkerij en ontwierp haar eigen trouwkaart. Samen gingen we op zoek naar mooie foto locaties en regelden we hun trouwdag tot in de puntjes. En ik denk dat hier onze passie voor bruiloften is ontstaan. We vonden het zo fijn samenwerken, dat we dit vaker wilden doen.

 

Doordat we allebei zo gepassioneerd bezig waren met bruiloften kwam het idee om een eigen bedrijf op te zetten. Een bedrijfje waar je voor het complete pakket terecht kan. Waar je de save the date kaart, trouwkaart, liturgie, menukaarten, bedankkaartjes, trouwfotografie en trouwalbum allemaal in dezelfde stijl kan krijgen.

 

En wat is er nu leuker dan van je passie je werk te maken!  Zo is in 2014 Met Pitt ontstaan! :D

 

Sindsdien zijn we heel hard aan het werk om steeds beter te worden in ons vak. Zo is Ellen gaan fotograferen en ik gaan ontwerpen zodat we elkaar op beide vlakken kunnen aanvullen. Door middel van workshops proberen we ons zelf en Met Pitt steeds meer te verbeteren!

 

Wat betekend dit voor jullie? Wij zitten vol ideeën en inspiratie voor jullie trouwkaarten en -foto's. Zodat jullie nog lang na kunnen genieten van jullie bijzondere dag!

 

Ons volgende GROTE project? 9 maart 2018 stap ik zelf in het huwelijksbootje!

 

Samen hebben we maar liefst vier katten! De grote rode kater 'Big John' is van Ellen en Frans. Samen met mijn verloofde Nick heb ik uiteindelijk 3 poezen Arya, Lizzy en Rik (beste naam ooit! lieveRik, stouteRik enz.) En is Ellen trotse moeder (en ik trotse tutte) van Rieks. Nu hebben we na zoveel jaren samenwerken, nog steeds geen recente foto van ons tweetjes. Maar deze gaat er wel komen! Onze missie op mijn bruiloft 9 maart 2018 is dan ook een mooie foto van ons tweeën laten maken!

Onze studio

"Met Pitt wat een leuke naam! Hoe zijn jullie daar op gekomen?" wordt ons heel vaak gevraagd! Toen we ons bedrijf in 2014 officieel gingen inschrijven bij de KvK moesten we natuurlijk een naam hebben. Destijds deelden we onze studio ruimte met 3 bandjes die hun oefenruimte 'De Pitt' noemden. Vernoemd naar het allergoedkoopste bier, Pitt bier, wat ze bij de supermarkt konden krijgen. Zo kwamen we op de naam Met Pitt. Een naam die voor ons verteld waar we vandaan komen, maar ook staat voor onze ontwerpen en fotografie!

Met Pitt        Wijk 8-2        8321TG        Urk

Algemene Voorwaarden