Trouwkaarten

Alle trouwkaarten die wij maken worden speciaal op maat gemaakt. Hieronder hebben we een overzicht van een standaard pakket trouwkaarten. Deze kan natuurlijk helemaal naar wens uitgebreid worden met een fotoshoot, gekleurde enveloppen, ander formaat kaart, sluitzegels etc.

 

Voor ons het fijn om zo vroeg mogelijk met jullie trouwkaart te beginnen, dus 4 maanden voor de bruiloft is zeker niet te vroeg om een afspraak te maken. Zo hebben wij genoeg tijd om jullie trouwkaart precies naar jullie wensen te ontwerpen en voor het drukken van de trouwkaarten. Meer informatie over ons ontwerpproces vind je hier!

Geboortekaartjes

Voor geboortekaartjes kun je het beste rond de 32e week van je zwangerschap een afspraak met ons maken. Zo weten wij zeker dat het ontwerp van het kaartje op tijd klaar is voor de geboorte van jullie kindje. Ook onze geboortekaartjes maken we speciaal op maat voor jullie. Hieronder hebben we een overzicht van ons 'meest verkochte' geboortekaartje. Deze is natuurlijk weer helemaal aan te passen naar jullie wensen.

Wil je meer informatie over onze prijzen? Mail ons gerust om een afspraak te maken. Tot snel!

Met Pitt        Wijk 8-2        8321TG        Urk

Algemene Voorwaarden