Werkwijze

Twee fotografen, waarom? Dat is een vraag die we vaak te horen krijgen. Maar wat is nou eigenlijk het voordeel van twee fotografen op je trouwdag?

 

In de ochtend met de voorbereidingen kunnen we op twee plekken tegelijkertijd fotograferen. Ik (Karin) ben dan 's ochtends bij de bruid het kapsel, make-up, de details, het aankleed moment en alle mooie spontane momentjes tussendoor aan het fotograferen. Ellen fotografeert bij de bruidegom, om ook het verhaal van de bruidegom in beeld te krijgen. Vaak is de bruidegom niet heel lang bezig met de voorbereidingen. Maar juist de momenten met familie, het last minute oppoetsen van de trouw auto zijn hele mooie foto momenten.

 

Hieronder laten we een aantal voorbeelden zien van situaties waar we op hetzelfde moment fotograferen, vanuit verschillende perspectieven en twee heel verschillende foto's maken.

Wanneer we na de voorbereidingen jullie trouwdag samen verder fotograferen gaan we heel gestructureerd te werk. Omdat we al heel lang samen fotograferen weten we precies wie wat doet. Zo neem ik meestal de leiding tijdens de 'loveshoot' en fotografeer 'het grote geheel' (zoals Ellen het noemt). Ellen gaat voor de mooie details zoals het licht wat mooi door je sluier heen komt, de manier waarop jullie elkaars handen vasthouden etc.

Ook tijdens de ceremonies weten we precies wie wat fotografeert. Ik fotografeer 'de Kus' na het jawoord en het tekenen van de akte terwijl Ellen zich op alle dingen focust die hieromheen gebeuren. Zoals een verveelt bruidsmeisje, je moeder die emotioneel wordt of je vriendinnen die met jullie

mee genieten.

Samen proberen we zo het complete verhaal van jullie trouwdag te fotograferen. Niet alleen die van de bruid of de bruidegom, maar ook die van alle belangrijke mensen die samen met jullie deze dag wilden vieren.

Met Pitt        Wijk 8-2        8321TG        Urk

Algemene Voorwaarden